

SON BİR AYDA YAŞANAN 30 KAZA ÜZERİNE HASSA’DA ’BİR KASK BİR CAN’ UYGULAMASI BAŞLATILDI
Hatay'ın Hassa ilçesinde son bir ayda yaşanan 30 kaza ve 5 can kaybının üzerine kaymakamlık tarafından "Bir Kask Bir Can" uygulaması başlatıldı. Başlatılan uygulama vatandaşlardan yoğun destek görürken, uygulamayla kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.
Hassa ilçesinde son bir ayda yaşanan 30 kazada 5 kişi vefat etti, 50 kişi yaralandı. Yaşanan kazaların yüzde 60'ı motosiklet sürücülerinin karıştığı kazalar oldu. Bölgede yaşanan kazaların önüne geçmek ve motosiklet sürücülerini hayata tutundurmak isteyen Hassa Kaymakamlığı, "Bir Kask Bir Can" uygulamasını başlattı. Sıklaştırılan denetimler kapsamında; "Bir Kask Bir Can" uygulaması, vatandaşlara anlatıldı ve trafik kurallarının önemine değinilerek kask takmanın kazalardaki koruyuculuğu ifade edildi.
"Kırmızı ışık ihlali, hız sınırı ihlali gibi trafik kurallarına uyarsak kazalarda olmaz"
Trafik denetimlerinden memnun olan vatandaş Ömer Can, "Bu uygulamaların yapılması gerekiyor. Uygulamadan memnunuz, bir eksiğimiz yoktu, normal denetimler oluyor. Kırmızı ışık ihlali, hız sınırı ihlali gibi trafik kurallarına uyarsak kazalarda olmaz" ifadelerini kullandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 'TÜRKİYESİZ BİR TURİZM SEZONU, AKDENİZ'DE MÜMKÜN DEĞİL'
- DEPREMDE AİLESİNİ VE BACAĞINI KAYBEDEN KÜÇÜK KIZIN ÇİZDİĞİ RESİMDEKİ PROTEZ BACAK DETAYI DUYGULANDIRDI
- PARK YASAĞINI İHLAL EDEN KAMYONET HACİZLİ VE YAKALAMALI ÇIKTI
- BAŞKAN KIVANÇ: "CEYHAN-YUMURTALIK ENERJİ KORİDORUNUN GÜÇLENMESİ, ADANA’YI ÖNEMLİ BİR AKTÖR HALİNE GETİREBİLİR"
- 4 KİLOMETRELİK ÇEVRE YOLU VE KAPALI DEVRE SULAMA SİSTEMİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































