Bugün 15 Eylül 2025 Pazartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4847.095
    %0.06
  • Dolar
    41.3571
    %-0.08
  • Euro
    48.5307
    %-0.13
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Strongman Dünya Serisi Finalleri’nin Şampiyonu Kelvin De Ruiter oldu
14 Kasım 2021 Pazar 19:23

Strongman Dünya Serisi Finalleri’nin Şampiyonu Kelvin De Ruiter oldu

Tüm dünyada ilgiyle izlenen MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri'nin birincisi Hollanda'dan Kelvin De Ruiter oldu.

Tüm dünyada ilgiyle izlenen MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri'nin birincisi Hollanda'dan Kelvin De Ruiter oldu. Alanya'nın ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışın son günü İskele Şelale Meydanı'nda yapıldı.

Sporcular ikinci günde 14 tonluk tır çekme, deathlift araç kaldırma ve kum torbaları yükleme kategorilerinde mücadele etti.

Dünyanın en güçlü adamı Hollanda'dan katılan Kelvin De Ruiter oldu. İkinci Letonya'dan katılan Ivars Smaukstelıs ve üçüncü Finlandiya'dan katılan Mika Törrö oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Strongman Türkiye Direktörü Şükrü Cimrin verdi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim