




TANER TAKAK: "KONYAALTI SAHİPSİZ DEĞİL"
Toz toprak çukur içinde
Konyaaltı’nda yaz boyunca Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) tarafından yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle birçok mahallenin adeta şantiyeye döndüğünü vurgulayan MHP İlçe Başkanı Takak, “Vatandaşlarımız toz, toprak ve çukurlar içinde yaşamaya mahkûm edildi. Aylar geçmesine rağmen kazılan yollar hala asfaltlanmamış, bırakın düzeltilmeyi, herhangi bir iyileştirme dahi yapılmamıştır” diye tepki gösterdi.
Kimsenin canı yanmasın istiyoruz
Mahalle aralarında yürümenin bile zor hale geldiğini vurgulayan Takak, “Araç sahipleri ciddi zararlar görüyor. Kazalardan endişe ediyoruz kimsenin canının yanmasını istemiyoruz. Özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu vatandaşlarımız bu durumdan fazlasıyla etkileniyor. Buradan yetkililere sesleniyorum: Konyaaltı sahipsiz değildir. Vatandaşlarımızın mağduriyetine sessiz kalmayacağız” dedi.
Sabır değil, hizmet bekliyor
ASAT’ı ve ilgili kurumları derhal sorumluluklarını yerine getirmeye davet eden MHP İlçe Başkanı Takak, “Kazılan yolları bir an önce asfaltlamaya davet ediyoruz. MHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı olarak bu sürecin takipçisi olacağız. Gerekirse hukuki yollarla da vatandaşlarımızın hakkını arayacağız. Konyaaltı halkı hizmet bekliyor, sabır değil” şeklinde konuştu.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim