Bugün 17 Eylül 2025 Çarşamba
  • Antalya35 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4871.768
    %-0.46
  • Dolar
    41.2868
    %0.06
  • Euro
    48.9379
    %-0.19
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜZERİNE DÖKTÜĞÜ BENZİN GÖZLERİNDEN EDİYORDU
17 Eylül 2025 Çarşamba 10:43

ÜZERİNE DÖKTÜĞÜ BENZİN GÖZLERİNDEN EDİYORDU

Antalya'da üzerine benzin dökerek kendisini yakacağını söyleyen genç, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

Antalya'da üzerine benzin dökerek kendisini yakacağını söyleyen genç, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Başından aşağıya döktüğü benzin gözlerine kaçınca acı çeken genç, eyleminden vazgeçti. Olay esnasında eylemi gerçekleştiren kişinin elektrikli bisikletinde bıraktığı telefonun sürekli çaldığını fark eden bir vatandaş ise, arayanın gencin annesi olduğunu görünce çağrıya cevap verip tüm olan biteni anlattı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çarı Merkezi'ne gelen caddede bir gencin elinde benzin bidonu bulunduğu ve çevredekilere kendini yakacağını söylediği ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Oğuzcan K. (26) adlı genci eyleminden vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. İşten çıkartıldığını belirten genç, elindeki bidonda bulunan benzini başından aşağı dökmeye başladı. Bir süre sonra ise Oğuzcan K.'nın gözlerine döktüğü yanıcı madde kaçtı. Acı içinde kıvranan ve gözlerini ovuşturmaya başlayan gencin yardımına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler yetişti. Oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekleyen itfaiye erleri, benzin nedeniyle gözleri ve vücudu yanan gence hortumla su tuttu. Uzun süre yüzünü ve gözlerini yıkayan Oğuzcan K., kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Annesinin aramasına kayıtsız kalamadı

Bu sırada olay yerinde bulunan ve Oğuzcan K.'ya ait elektrikli bisikletteki cep telefonunun uzun süre çalması üzerine bir vatandaş telefonu açtı. Arayan kişinin Oğuzcan K.'nın annesi olduğu öğrenilirken, duyarlı vatandaş telefonda görüştüğü gencin annesini olay hakkında bilgilendirdi. Oğlunun üzerine benzin döktüğünü ancak durumunun iyi olduğunu belirten vatandaş, gencin annesine adres belirterek, olay yerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim