Bugün 30 Aralık 2025 Salı
  • Antalya6 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6013.423
    %0.59
  • Dolar
    42.9394
    %0.03
  • Euro
    50.5684
    %-0.02
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VURUP HASTANEYE GÖTÜRDÜKLERİ GENÇ ÖLDÜ, KAÇAN KATİL İLE ARKADAŞLARI YAKALANIP TUTUKLANDI
30 Aralık 2025 Salı 10:13

VURUP HASTANEYE GÖTÜRDÜKLERİ GENÇ ÖLDÜ, KAÇAN KATİL İLE ARKADAŞLARI YAKALANIP TUTUKLANDI

Adana'da bir genci çıkan tartışmada silahla vuran, ardından götürdükleri hastanede ölmesiyle kaçan şahıs polis tarafından yakalandı.

Adana'da bir genci çıkan tartışmada silahla vuran, ardından götürdükleri hastanede ölmesiyle kaçan şahıs polis tarafından yakalandı. Yakalanan cinayet zanlısının da aralarında bulunduğu 5 şüpheli tutuklanırken, olayın 4 ay önce yaşanan darp nedeniyle başlayan husumetten kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, 28 Aralık 03.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Veli Arslandağ (21) yaklaşık 4 ay önce F.B.'yi (29) arkadaşlarıyla birlikte darbetti. Aradan geçen sürenin ardından F.B., arkadaşları Ö.F. (26), B.Y. (21) ve B.K. (23) ile birlikte Arslandağ'ın yaşadığı apartmanın önüne geldi. Bu sırada Arslandağ eve geldiği anda taraflar karşılaştı. Burada başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada F.B., tabanca ile ateş açtı. Arslandağ kanlar içerisinde yere yığıldı. F.B., yanında bulunan arkadaşlarıyla birlikte ağır yaralanan Arslandağ'ı özel bir hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Arslandağ hayatını kaybetti. Olayın ardından F.B., tanıdığı E.D.'yi (40) arayarak kendisini hastane yakınından aldırıp kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hastanede bulunan olayla bağlantılı 3 şahsı gözaltına aldı. Cinayet zanlısı F.B. ile kaçmasına yardımcı olan E.D. ise Mersin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda yakalandı.

F.B.'nin emniyetteki ifadesinde, "4 ay önce beni durduk yere dövdüler, zoruma gitti. Sosyal medyada benim hakkımda hakaret ettiklerini gördüm. Evine konuşmak için gittim. Veli bana bıçak çekti, ben de kendimi korumak için ateş açtım" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 75 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim