

YANGINDA ENGELLİ ÇOCUKLARI BULUNAN AİLENİN EVİ KÜLE DÖNDÜ
Mersin'in Erdemli ilçesinde, 2'si engelli 5 çocuklu ailenin müstakil evinde çıkan yangın paniğe neden oldu. 2 kardeşin o anda dışarıda olması üzücü bir olayın yaşanmasına engel olurken, ev küle döndü.
Yangın, ilçeye bağlı Kocahasanlı Mahallesi Sultan Sokak'taki 2'si engelli 5 çocuğu olan baba Talip ile anne Zübeyde Kılıç'ın yaşadığı müstakil bir evde meydana geldi. 16 yaşındaki Büşra Kılıç ile engelli kardeşinin evin bahçesinde olduğu sırada yangın çıktı. Bu sırada evin üst katına çıkan Büşra, duman ve alevlerin yükseldiğini görünce 112 Çağrı Merkezi'ni arayıp yardım istedi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri evden yükselen alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında evdeki tüm eşyalar küle döndü.
Aşağıda kardeşiyle birlikteyken yukarı çıkıp baktığındaki alt kattaki pencereden dumanı çıktığını fark ettiğini belirten Büşra Kılıç, "Ev yanıyordu, itfaiye aradık. Odada televizyon vardı, çekyat vardı, hepsi yandı" dedi.
Öte yandan babanın işte, annenin ise engelli kardeşlerden diğerini eğitim gördüğü okula götürdüğünde olayın yaşandığı öğrenildi.
Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAHÇEDE BAŞLAYAN YANGINDA OTOMOBİL VE SERA KULLANILMAZ HALE GELDİ
- DEREYE UÇAN TOFAŞ’IN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- MERSİN’DEKİ ÜZÜCÜ OLAY: DENİZDE 4’ÜNCÜ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ DE BULUNDU
- HATAY’DA 3 İLÇEDE PLANLI SU KESİNTİSİ YAPILACAK
- GÜNLER SÜREN YAĞIŞLARLA BİRLİKTE AÇAN ÇİÇEKLER ARILARI SEVİNDİRİRKEN BAL HASADI YÜZ GÜLDÜRDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































