

21 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2'de Şampiyon İskoçya
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 21 Yaş Altı Kadınlar Açık Alan Hokeyi Avrupa Şampiyonası 2 finalinde İskoçya, İtalya'yı 4-1 yenerek şampiyon oldu.
Alanya Avsallar Spor Kompleksi'nde 8 ülkenin katılımıyla oynanan şampiyonanın son gününde 4 karşılaşma oynandı. Finalde İskoçya, İtalya'yı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. İtalya'nın ikinci olduğu şampiyonanın üçüncülük maçında ise Galler, Ukrayna'yı 3-1 yendi. Günün diğer karşılaşmalarında Çekya-Polonya 2-2 berabere kalırken, Avusturya ise Türkiye'yi 5-4 mağlup etti.
Şampiyonada gol kralı ödülünü Ukranya'dan Anastasia Voievoda, en iyi kaleci ödülünü Galler'den Lauren Roberts ve en iyi oyuncu ödülünü de Ukrayna'dan Karyna Leonova aldı.
Düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ve oyuncalara madalyalarını Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Bayram Yüksel ve Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak verdi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Maçlardan detay
- Ödül töreni
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- OTOMOBİLİN KOYUN SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































