

ADANA’DA SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ NEHİRDE KAYBOLAN GENÇ HASTANEYE KALDIRILDI
Adana'da arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için Seyhan Nehri'ne giren genç, bir süre sonra gözden kayboldu. Dalgıç polis ekipleri tarafından sudan çıkarılan genç hastaneye kaldırıldı.
Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla Seyhan Nehri'ne giren 17 yaşındaki Enes K. bir süre sonra suda kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine dalgıç polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen dalgıç polis ekipleri, nehirde arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu genç sudan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Genç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. Öte yandan, Adana'da bu yıl 7 kişi serinlemek isterken boğularak hayatını kaybetti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL RÖPORTAJ : ARZU TEKİR VE TREEO VC
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































