

Adana’da, Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Çalışmaları Sürüyor
Adana'nın Karataş ilçesinde kurulmakta olan "Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" toplantısı Adana Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.
Adana'nın ve bölge tarımının zengin potansiyelinin değerlendirilmesi ve sera başta olmak üzere tarım ürünlerindeki katma değerin arttırılması amacıyla Karataş ilçesine bağlı Bebeli Mahallesi'nde kurulmakta olan Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce faaliyete geçmesi için yapılan ve süreç içerisinde yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.
Toplantıda konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, projenin tam olarak hayata geçirilmesiyle birlikte Adana'nın yanı sıra bölgedeki tarımsal üretim ve istihdamın önemli ölçüde ivme kazanacağını vurguladı.
Valilik Makamı'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Murat Süzen, Tarım Kredi Kooperatifleri Sera A.Ş Genel Müdürü Özgür Güven, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 30 METREKARELİK ATÖLYEDE 36 YILDIR ALANYA ŞALVARINI DÜNYAYA TANITIYOR
- AVM'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
- LAĞIM ÇUKURLARI İÇİN SUÇ DUYURUSU
- PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPARAK MOPEDDEN YERE SAVRULAN BİRİ ÇOCUK 2 KİŞİ, SÜRÜCÜNÜN DİKKATİYLE EZİLMEKTEN KURTULDU
- KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYI BAŞARAN SEREBRAL PALSİ HASTASI ADA SU’NUN ANNESİNE KENDİ ELLERİYLE VERDİĞİ ÇİÇEK YÜREKLERİ ISITTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim


































