

BERKAY BAHAR: “SEN OLMASAN ATSO SEÇİMİNİ KAZANAMAZDIM!”
Berkay Bahar, ATSO seçimlerinin ardından yayımladığı mesajda başarının ortak mücadele, inanç ve dayanışmayla kazanıldığını vurgulayarak, “Ben değil, biz diyerek bu noktaya geldik. Bu zaferde benim de tuzum var diyen herkes haklı. Sen olmadan bu seçimi asla kazanamazdım” dedi.
“BU ZAFERİN HER BİRİNİZDE PAYI VAR”
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinin tamamlanmasının ardından Berkay Bahar, seçim sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti. Başarının tek bir kişinin değil, büyük bir inanç ve ortak mücadelenin sonucu olduğunu belirten Bahar, seçim sürecinde gösterilen dayanışmanın Antalya’nın geleceği açısından önemli bir mesaj taşıdığını ifade etti.
Seçim sürecinde her komitede, iş yerinde ve sahada verilen emeğin başarıya katkı sağladığını dile getiren Bahar, kendisine destek verenlerin her birinin bu başarının önemli bir parçası olduğunu kaydetti.
Mevlana’nın “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu yaşayanlar anlaşabilir” sözünü hatırlatan Bahar, seçim sürecinde yalnızca oy kazanmak için değil, Antalya’nın ticaretine, geleceğine ve ortak akla duyulan inançla bir araya geldiklerini belirtti.
“BİR HALKA EKSİK OLSAYDI BU ZAFER YAŞANAMAZDI”
Başarının arkasında çok sayıda kişinin emeği ve desteği bulunduğunu vurgulayan Bahar, seçim sürecinde sessizce dua edenlerden esnafın desteğine, gece gündüz çalışan ekip arkadaşlarından ailesine kadar herkese minnettar olduğunu ifade etti.
Bahar, eşine, çocuklarına, annesine, kuzenlerine ve kendisine destek veren bütün dostlarına teşekkür ederek, bu dayanışma zincirinin herhangi bir halkasının eksik olması durumunda bugünkü sonucun elde edilemeyeceğini dile getirdi.
“ANTALYA, ORTAK HEDEFLER ETRAFINDA BİRLEŞTİ”
Antalya’nın ATSO seçimlerinde günlük tartışmaların ve önyargıların ötesine geçerek kentin geleceği ve ticaretin gelişmesi için ortak hedefler etrafında buluşabildiğini belirten Bahar, demokratik yarışa katkı sunan herkese teşekkür etti.
Rakip komitelerde yer alanlar da dahil olmak üzere seçim sürecinde emek veren tüm meslek mensuplarının Antalya’nın huzuruna ve ticari yaşamına katkı sağladığını ifade eden Bahar, kimseyi ötekileştirmeden ve hiçbir emeği yok saymadan hareket ettiklerini vurguladı.
“ŞİMDİ ANTALYA TİCARETİNİ AYAĞA KALDIRMA ZAMANI”
Seçim başarısında emeği bulunduğunu düşünen herkese seslenen Bahar, “Bu zaferde benim de tuzum var diyen herkes çok haklı. Sen olmadan bu seçimi asla kazanamazdım. Sana minnettarım” ifadelerini kullandı.
Bahar, seçim sürecinde kendisiyle birlikte mücadele edenlerin gurur duyması gerektiğini belirterek, bundan sonraki dönemin çalışma ve hizmet dönemi olduğuna dikkat çekti.
Berkay Bahar, mesajını şu sözlerle tamamladı:
“İyi ki varsınız, iyi ki bu büyük ailenin birer ferdisiniz. Şimdi çalışma zamanı, şimdi Antalya ticaretini birlikte ayağa kaldırma zamanı. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık!”
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim





































