

ADANA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Adana'da jandarma ekiplerince uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonlarda, 7 bin 393 sentetik uyuşturucu hap ve 450 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Adana İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şube Müdürlüğü ile Seyhan ve Sarıçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda 3 farklı adres ve 1 motosiklete yönelik düzenlenen operasyonlarda, 7 bin 393 adet sentetik uyuşturucu hap ile 450 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.
Operasyonda yakalanan 5 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA AİLE FACİASI: BOŞANDIĞI EŞİNİ VE OĞLUNU SİLAHLA VURUP İNTİHAR ETTİ
- MERSİN’DE PLASTİK AMBALAJ DÜKKANINDA UYUŞTURUCU İMALATHANESİ ORTAYA ÇIKARILDI: 100 BİN SENTETİK ECZA HAP ELE GEÇİRİLDİ
- GÖLBAŞI İÇME SUYU PROJESİNİN YÜZDE 65’İ TAMAMLANDI
- BENLİDERE’DE ULAŞIMI RAHATLATACAK YOL ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
- UKOME EYLÜL AYI TOPLANTISINDA 42 GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































