

Alanya’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'nın Alanya ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu. Yumaklı, "Antalya'nın Alanya ilçesindeki orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.
Dimçayı Akköprü mevkiinde dün öğle saatlerinde başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Kızılçam ormanlarıyla kaplı bölgeye çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, çok sayıda helikopter, uçak, arazöz, su tankeri, ilk müdahale aracı, dozer ile müdahalede bulunuldu. Gündüz ve gece devam eden yoğun çabalar sonucu bugün saat erken saatlerde yangın kontrol altına alındı.
Dün bölgede incelemelerde bulunan ve 190 hektarlık alanın zarar gördüğünü kaydeden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Yumaklı, "Antalya'nın Alanya ilçesindeki orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" ifadelerine yer verdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAZADA MOTORU YERİNDEN FIRLAYAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI
- EVDE YAKILAN MUMLAR YANGINA SEBEP OLDU, BİNADA PANİK YAŞANDI
- 62. ALTIN PORTAKAL’A ‘TAVŞAN İMPARATORLUĞU’ 7 ÖDÜLLE DAMGA VURDU
- BİSİKLET TURUNDA 3 BUÇUK AYDA 2 BİN 500 KİLOMETREYİ PEDALLAYAN GENÇ, TÜRKİYE’NİN EN GÜNEYİNE ULAŞTI
- ALPARGÜN APARTMANI’NDA KARAR ÇIKTI, HAYATINI KAYBEDENLERİN YAKINLARI KABİR BAŞLARINDA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































