




Altay Kendine Geldi
Spor Toto 1. Lig'de Kardemir Karabükspor'u deplasmanda farklı deviren Altay, 5 maç aranın kazanarak yeniden üst gruba tutundu.
Altay'ın kötü gidişi Karabük'te son buldu. Kappel (2), Paxiao ve Ferhat'ın golleriyle 3 puana uzanan siyah-beyazlılar, 12 puana yükseldi ve Play-Off hattına tutunmayı başardı. Ligin ilk 3 karşılaşmasından 7 puan çıkardıktan sonra oynadığı 5 karşılaşmadan 2 puan çıkarabilen İzmir temsilcisi, aldığı galibiyetle bu kötü seriye de son noktayı koydu. Bu sezon 3. galibiyetini alan Alper Avcı'nın öğrencileri, bu galibiyetlerin 2'sini dış sahada almayı başardı. Altay önümüzdeki hafta sahasında Denizlispor'u konuk edecek.
Golcü boş geçmedi
Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, Kardemir Karabükspor maçında da galibiyetin mimalarından oldu. Takımın attığı iki golde asist yapan golcü oyuncu, 13. dakikada da penaltıdan ağları buldu. Deneyimli oyuncu toplamda 7. golüne ulaşırken, gol krallığı yarışında zirvedeki yerini korudu. Öte yandan Karabükspor maçında 2 gole imza koyan Leandro Kappel, 5 haftalık gol orucunu bozmuş oldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim