Bugün 08 Nisan 2026 Çarşamba
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6495.18
    %2.16
  • Dolar
    44.3489
    %0
  • Euro
    51.3612
    %-0.34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA’DA ’TARALI’ KAVGA: 1 YARALI
08 Nisan 2026 Çarşamba 11:03

ANTALYA’DA ’TARALI’ KAVGA: 1 YARALI

Antalya'da çıkan kavgada 1 kişi "tara" olarak tabir edilen kesici aletle başından yaralandı.

Antalya'da çıkan kavgada 1 kişi "tara" olarak tabir edilen kesici aletle başından yaralandı. Olayın ardından kaçan 3 kişinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay, dün gece Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6022. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde elektrikli bisikletiyle seyir eden yabancı uyruklu Ali E.C. ve tanımadığı yabancı uyruklu 3 şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle kimliği belirsiz 3 kişi, Ali E.C.'ye sopa ve tara olarak tabir edilen kesici aletle saldırdı. Saldırıya uğrayan Ali E.C. tara ile başına ve eline aldığı darbelerle yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Verilen adrese gelen sağlık ekipleri, başı ve elinden yaralanan Ali E.C.'yi olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Motorize Yunus timleri ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin tara ve elektrikli bisiklet üzerinde yaptığı parmak izi çalışmasının ardından kesici alet ve diğer deliller delil torbasına konuldu. Elektrikli bisiklet ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayın ardından kaçan 3 kişiyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

'Dur" ihtarına uymayan araç hareketli dakikalar yaşattı

Öte yandan kaçan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sırasında olay yerine gelen ve ardından süratli bir şekilde geri manevra yaparak uzaklaşmaya çalışan bir araç "dur" ihtarına uymadı. Araç birkaç yüz metre ötede durdurularak, otomobil içerisindeki şahıslar etkisiz hale getirildi. Araç içesinde bulunan şahısların sokak üzerinde ikamet ettiğinin ve yaralama olayı ile alakalarının olmadığının belirlenmesinin ardından araç sürücüsüne "Dur" ihtarına uymamaktan idari para cezası uygulandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 83 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim