

Antalyaspor Taraftarı İftarda Buluştu
Antalyaspor taraftar gruplarından 07 Gençlik tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftara yüzlerce taraftar katıldı. Yemeğin ardından Anadolu Ateşi Dans Topluluğu bir gösteri sahneledi.
07 Gençlik'in geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Antalya Stadyumu otoparkında gerçekleştirildi. İftara Vali Münir Karaloğlu, siyasi parti temsilcileri, Antalyaspor'un farklı branşlardaki sporcuları ve yöneticileri, iş insanları ve çok sayıda taraftar katıldı. Taraftarlar Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz ve yemeğe katılan futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Futbolcular, taraftarların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi.
İftarın ardından konuşan Vali Münir Karaloğlu, Antalyaspor'un Antalya için önemli bir marka değeri olduğunu söyledi. Karaloğlu, "Antalya Türkiye'nin dünyaya açılan penceresidir. Önemli bir turizm şehri ve bu şehrin çok önemli markaları var. Antalyaspor Antalya'ya katkı sunan en önemli markalardan birisidir. Antalya'da yaşayanlar, Antalya'yı yönetenler, Antalya'da nefes alıp veren herkesin Antalyaspor'a sahip çıkması lazım" dedi.
Antalyaspor taraftarları arasında yer alan iş insanı Tolga Cömertoğlu, "Antalya'da farklı görüşlerden 30 bin kişinin tek bayrak altında toplanabildiği tek mecra Antalyaspor Stadyumu'dur. Antalyaspor, Antalya'nın en önemli değeridir" diye konuştu.
Yemeğin ardından Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, bir gösteri sahneledi.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- İftar yemeğinden görüntüler
- Vali Münir Karaloğlu'ndan detaylar
- Futbolcular ve teknik heyetten detaylar
(FOTOĞRAFLI)
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- OTOMOBİLİN KOYUN SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































