

Antalyaspor'da Kayseri Hazırlığı
SPOR Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antalyaspor, ligin ikinci yarısı ilk maçında 19 Ocak Cumartesi günü İstikbal Mobilya Kayserispor'u konuk edecek. Kırmızı beyazlı ekip saat 16.00'da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Antrenmana, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Göztepe ile bugün sahasında oynayacağı maçın kadrosunda yer almayan futbolcular katıldı.
Kırmızı beyazlı ekip, Kayserispor maçının taktik provalarını yaptı. Yağmur altında gerçekleşen antrenman, yarım sahada yapılan oyun ile sona erdi. Antrenmandan sonra Zeki Yıldırım ile antrenör Tamer Sivrikaya için doğum günü kutlaması yapıldı. Pastayı kesen Zeki Yıldırım ve Tamer Sivrikaya'yı diğer futbolcuları ve teknik heyet tebrik etti.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
- MURATPAŞA’DA İLKBAHAR DÖNEMİ SPOR OKULLARI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































