




Antalyaspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10'uncu haftasında 27 Ekim Cumartesi saat 19.00'da sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak. Kırmızı beyazlı ekip, bu maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz eşliğinde sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ve jokerli oyunda taktik çalışmasıyla devam etti.
Ligde 16 puanla 4'üncü sırada bulunan Antalyaspor, oynadığı 9 maçta 5 galibiyet elde ederken, 3 yenilgi aldı, 1 maç da beraber sonuçlandı. Kırmız beyazlı ekip, toplam 12 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.
Trabzonspor ise 14 puanla 7'nci sırada bulunuyor. 4 maçtan galip ayrılan bordo mavili ekip, 3 yenilgi alırken 2 maçta ise rakibiyle yenişemedi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim