Bugün 16 Nisan 2026 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6811.86
    %0
  • Dolar
    44.5989
    %0
  • Euro
    52.3513
    %0
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI ÇARŞIDA ÇEKİLEN 7 SANİYELİK VİDEO 30 BİN TL’YE PATLADI
16 Nisan 2026 Perşembe 09:33

ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI ÇARŞIDA ÇEKİLEN 7 SANİYELİK VİDEO 30 BİN TL’YE PATLADI

Hatay'da trafiğe kapalı çarşı içerisine otomobiliyle giren şahsın çektiği 7 saniyelik video sonrası 30 bin TL para cezası uygulandı.

Hatay'da trafiğe kapalı çarşı içerisine otomobiliyle giren şahsın çektiği 7 saniyelik video sonrası 30 bin TL para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen sanal devriye ve denetim çalışmaları kapsamında sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir şahsın araç trafiğine kapalı olan İskenderun Ulu Cami Caddesi Ayakkabıcılar Çarşısı içerisine aracıyla girdiği ve bu anları kayda aldığı tespit edildi. Yapılan incelemelerde görüntüleri yayınlayan ve kural ihlalini gerçekleştiren şahsın A.K. olduğu tespit edildi. Şahsa karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca toplam 30 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan çarşıda araç girişinin yasak olduğuna dair ikaz tabelasının olması dikkat çekti.

Bölgenin araç trafiğine kapalı olduğunu dile getiren vatandaşlardan Halit Turgut, "Yapacak bir şey yok, burası Türkiye ve burada her şey olur. Vatandaş buradan geçiyor. Sadece burası insanların geçişidir ve motor, araba burada geçiş yasak. Olmaması lazım yani. Yani olması gerekeni diyorum ben; Şimdi sen bir ailenle buradan geçtiğin zaman, burada motor hızlı geçtiği zaman ya senin annene, ya kardeşine vursa" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 77 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim