

Aspendos Yılı Golf Turnuvası
TAURUS Golf Kulüp tarafından düzenlenen 2019 Yılı Aspendos Golf Turnuvası'nda Ercan Çek şampiyon oldu.
Titanic Golf Sahası'nda yapılan turnuvaya TAURUS Golf Kulüp üyeleri ile Serik Kaymakamı Haluk Şimşek de katıldı. Turizmde bu yılın "Aspendos Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla Aspendos Antik Kenti hakkında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen turnuvada birinci Ercan Çek, ikinci Ercan Oruç, üçüncü de Eray Delituna oldu.
Dereceye giren sporculara ödülleri; Kaymakam Haluk Şimşek, Calista Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, TAURUS Golf Kulüp Başkanı Recep Turan tarafından verildi. Ayrıca, turnuvaya ev sahipliği yapan Titanic Golf Kulüp Müdürü Şehmuz Işık'a da bir teşekkür plaketi verildi.
TAURUS Golf Kulüp Başkan Recep Turan yaptığı açıklamada, "Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok antik kent, bir arada bulunmuyor. Bu yılın "Aspendos Yılı" ilan edilmesi sebebiyle 2 bin yıllık bir geçmişe sahip Aspendos Atik Kenti'nin tanıtımına katkı veriyor ve Antalya turizmine sahip çıkıyoruz" dedi.
Antalya Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Necdet Baş ise "Aspendos Yılı için hazırladığımız özel para ve plaketlerimizi her platformda, her kurumda resmi hediye haline getirerek, Aspendos ve Antalya'nın tanıtımına destek sağlıyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- OTOMOBİLİN KOYUN SÜRÜSÜNÜN ARASINA DALDIĞI ANLAR KAMERADA
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































