Bugün 06 Mayıs 2026 Çarşamba
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6837.24
    %3.24
  • Dolar
    45.229
    %0
  • Euro
    53.2946
    %0.64
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ, DEPOSUNUN YANIŞINI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ
06 Mayıs 2026 Çarşamba 12:53

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ, DEPOSUNUN YANIŞINI GÖZYAŞLARIYLA İZLEDİ

Antalya'nın Aksu ilçesinde gökyüzünü dumana boğan depo yangını kontrol altına alındı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde gökyüzünü dumana boğan depo yangını kontrol altına alındı. Yangını duyup olay yerine gelen işletme sahibi gözyaşları içerisinde itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izledi.

Aksu ilçesi Mandırlar Mahallesi Altınoluk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geri dönüşüm deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen ve bitişiğindeki depolara sıçrayan yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İşletme sahibi çaresiz gözlerle söndürme çalışmalarını izledi

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, olay yerine gelen işletme sahibi çaresiz gözlerle söndürme çalışmalarını izledi. Ellerini başına koyan ve ayakta durmakta güçlük çeken işletme sahibini, yakınları teskin etmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınırken, depo içerisinde bulunan malzemeler ise küle döndü.

"Maddi anlamda büyük zarar var"

Yangına ilişkin açıklamalarda bulunan Aksu Belediye Başkanvekili Mehmet Alptekin "Güzelyurt mahallemizde geri dönüşüm deposunda çıkan yangında birinci depodan ikinci depoya geçiş yaptı. Bunu duyar duymaz Aksu Belediyesi olarak hemen esnafımızın yanına kepçe ve su tankerlerimiz ile koşturduk. Esnafımıza yardımcı olmaya çalıştık. Şuan yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları yapılıyor. Çok şükür bir can kaybımız yok. Esnafımıza çok geçmiş olsun. Can kaybı yok ama maddi anlamda büyük bir zarar var" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 68 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim