

Aytemiz Alanyaspor, Marafona’nın Sözleşmesini Uzattı
Aytemiz Alanyaspor, 33 yaşındaki Portekizli kaleci Jose Marafona'nın sözleşmesini yeniledi.
Alanyaspor, kaleci Marafona'nın sözleşmesini, Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun katılımıyla tesislerde yapılan imza töreniyle 2 yıl daha uzattı.
Başkan Hasan Çavuşoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, "Marafona'yı Portekiz'de 2 yıl önce tanıdım. İyi ki tanımışım. Kendisinin ne kadar kaliteli bir kişi olduğunu ilk gördüğümde anlamıştım. İyi ki Marafona'yı Alanyaspor'a getirmişiz. Yeni sözleşmesi her iki taraf için de hayırlı olsun. Kalede duruşu ve kişiliğiyle inşallah kat edeceğimiz çok yol var. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Futbolcumuz Marafona ise, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana güvendikleri ve bu fırsatı verdikleri için başkan beye teşekkür ediyorum. Elbette Alanyaspor'un başarısı için mücadele ediyoruz. Bu güveni boşa çıkarmamak için sahada elimden geleni yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































