Bugün 11 Eylül 2025 Perşembe
  • Antalya31 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4825.689
    %-0.03
  • Dolar
    41.2926
    %0.04
  • Euro
    48.5509
    %0.50
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aytemiz Alanyaspor’dan Beşiktaş’a Dava
02 Kasım 2018 Cuma 17:38

Aytemiz Alanyaspor’dan Beşiktaş’a Dava

Aytemiz Alanyaspor Kulübü, Vagner Love'ın transfer taksitini ödenmediği için Beşiktaş Kulübü hakkında hukuki işlem başlattığını açıkladı.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü, Vagner Love'ın transfer taksitini ödenmediği için Beşiktaş Kulübü hakkında hukuki işlem başlattığını açıkladı.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü, sosyal medya hesabından Vagner Love'ın transfer taksiti ödenmediği hukuki işlem başlatıldığını açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz, futbolcu Vagner Silva De Souza'nın satışından kaynaklı geciken ödemelerin ikinci kez yapılandırılmasına rağmen, düzenlenen çekin de karşılıksız çıkması nedeniyle Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. hakkında hukuki işlem başlatmıştır" denildi.

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim