Bugün 11 Mayıs 2025 Pazar
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4146.904
    %0.00
  • Dolar
    38.744
    %0.00
  • Euro
    43.3975
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Belediye Personeline Öfke Kontrolü Semineri
03 Kasım 2018 Cumartesi 09:43

Belediye Personeline Öfke Kontrolü Semineri

Mamak Belediyesi, belediye personeline "Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi Ve Davranışsal Bağımlılık İle Mücadele" konusunda seminer verdi.

Mamak Belediyesi, belediye personeline "Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi Ve Davranışsal Bağımlılık İle Mücadele" konusunda seminer verdi.

Belediye hizmet binası toplantı salonunda verilen öfke kontrolü konulu seminerde, stres ve öfke oluşumunun sebeplerinin neler olduğu ve ortaya çıkan sonucun olumlu olumsuz yönleri değerlendirildi. Belediyenin her müdürlüğüne belirli periyotlar halinde verilecek seminer ay sonuna kadar devam edecek.

Bakış açısı ve tavır çok önemli

Seminerde günlük hayatta karşılaşılan stresli durumların yok edilemeyeceğini ancak bu durumlar karşısında bakış açısı ve tavrın önemi hakkında bilgi veren yetkililer, "İnsanoğlu hayatta her türlü zorlukla karşılaşabiliyor. Kontrolü kaybetmeyerek risklerden kurtulmak ve kaliteli yaşamak için önce kendi psikolojimizi bilmemiz gerekiyor. Bununla birlikte öfkemizi kontrol etmeyi öğrenerek ederek yıkıcı sonuçlardan kurtulabiliriz" dedi.

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim