




Büyükşehir Genç Girişimcileri Destekleyecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen gençlere ve girişimci adaylarına yönelik hizmet verecek olan Girişimcilik Merkezi'nin yapımına başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, genç girişimcileri desteklemek amacıyla Girişimcilik Merkezi kuruyor. Bu proje ile Antalya'da yeni girişimcilerin ortaya çıkması, gençlerin fikirlerinin desteklenmesi ve hayata geçirilmesi hedefleniyor. Girişimcilik Merkezi, eğitim, danışmanlık, mentorluk, yazılım sınıfları ve melek yatırımcılar gibi unsurları bir araya getirerek genç girişimcilerin yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak.
Girişimciler işlerini ileri taşıyacak
Muratpaşa Camii karşısındaki Ayakkabıcılar Çarşısı'nda bulunan eski İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nın hizmet verdiği binada hayata geçirilen merkezde aynı zamanda girişimcilerin iş ağlarını genişletmelerine ve önemli bağlantılar kurmalarına imkan tanıyan etkinlikler, seminerler ve etkileşimli atölye çalışmaları düzenlenecek. Girişimciler, melek yatırımcılar, risk sermayesi firmaları ve sektör uzmanlarıyla buluşarak işlerini daha da ileri taşıma şansını elde edecekler.
Bölgenin ekonomik büyümesine katkı sunacak
Antalya'nın bu yeni girişimcilik merkezi, bölgenin ekonomik büyümesine katkıda bulunmayı ve girişimcilik ekosistemini desteklemeyi hedefleniyor. Merkezin çok yakın zamanda açılması planlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceği gençlere emanet ettiği Cumhuriyet'imizin 100. Yılında gençlerin bugünden başlayarak güçlendirilmesi hedefleniyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Alanya’da Toptan Gıda Deposunda Sahte Etiketleme Yapan Firma Mühürlendi
- Büyükşehir Belediyesinden sınav kaygısı yaşayan öğrencilere destek
- Manavgat Belediyesi’nden çocuklara bilim ve oyun dolu şenlik
- Eğirdir’de tıbbi aromatik bitkiler bahçesi açıldı
- Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları yeniden başladı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim