- IMKB
% - Altın
4768.408
%1.65 - Dolar
41.2417
%0.19 - Euro
48.3516
%0.53
- GÜNCEL
- RESMİ İLANLAR
- SPOR
- SAĞLIK
- POLİTİKA
- EKONOMİ
- YAZARLAR
- EĞİTİM
- KÜLTÜR SANAT
- DÜNYA
- GENEL
- YEREL
- ASAYİŞ
- ÇEVRE VE İKLİM
- 22:53 - ALTIN PORTAKAL’IN ULUSAL YARIŞMASINDA YER ALAN FİLMLER AÇIKLANDI
- 20:58 - KETENCİ ÖMER PAŞA CAMİİ YENİDEN İBADETE AÇILDI
- 20:53 - ANTALYA’NIN KÜLTÜR YAŞAMINA RENK KATAN İKİ SERGİ
- 20:53 - ADANA’DA TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
- 20:53 - ŞAHİN'DEN İLKÖĞRETİM HAFTASI MÜNASEBETİYLE MESAJ
- 18:03 - ALANYA BELEDİYESİ’NDEN OKULLARDA YENİ DÖNEM HAZIRLIĞI
- 18:03 - ALTSO’DA MASTER PLAN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 17:58 - ATIK TOPLAYAN ENGELLİ ŞAHSI DARBEDEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 17:43 - KUMLUCA’DA YAŞLI KADININ YALNIZ YAŞADIĞI EV YANDI
- 16:03 - JANDARMANIN MOTOSİKLET DENETİMİNDE 342 ARAÇ KONTROL EDİLDİ, 44’ÜNE CEZA KESİLDİ
- 15:58 - ANTALYA’DA BİR EVİN BAHÇESİNDE BULUNAN PORSUK TEDAVİ ALTINA ALINDI
- 15:33 - (DÜZELTME) PROTEZ BACAĞI DAR GELEN ÖZGE İÇİN TÜRKİYE AYAĞA KALKTI
- 15:23 - PROTEZ BACAĞI DAR GELEN ÖZGE İÇİN TÜRKİYE AYAĞA KALKTI
- 14:58 - HATAY’DA 18 BİN 348 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN HAK SAHİBİ BELİRLENECEK
- 14:54 - KURAKLIK, SEVGİ YOLU'NU ORTAYA ÇIKARDI
Mustafa Yetgin





Eğitim seminerleri
İşyerlerinde verimliliği ve üretkenliği tesis etmede, teknolojinin gerekliliklerini yerine getirmede eğitim seminerlerinin her zaman fayda sağladığını düşünmekteyim.
Resmi kurumlar olsun, özel şirketler olsun kurum içi seminerlerin iletişimi daha iyi boyuta taşıma hususunda faydalı sonuçlar verdiği muhakkak.
Bu sebeple gerek bilgisayar kullanımı, gerek kurum içi yazışmalar, müşteri memnuniyeti, vatandaş memnuniyeti açısından belirli aralıklarla eğitim seminerleri yapılmalı.
Bu hususu bir takvim belirleyerek ivedilikle ihtiyaçlar doğrultusunda hem mesleki, hem de kişisel gelişime fayda sağlanması için düşünmek lazım.
Bu doğrultuda faaliyete geçirilen seminerlerin eğitmenler tarafından verilerek bir bakıma takım ruhunun sağlanması hususunda çalışmalar yapılması gerekmekte.
Bu manada geçtiğimiz günlerde Kepez Belediyesi’nin, personeline yönelik düzenlediği beş oturumluk "Kariyer Gelişimi ve Kişisel Gelişim Eğitimleri" programının ikinci oturumu tamamlandı. Ekip Yönetimi Eğitimi, Afet ve Kriz Yönetimi Uzmanı ve Eğitici Eğitmeni Yücel Binici, Stres Yönetimi Eğitimi ise Sosyolog ve Uzman Eğitmen Türkan Metin tarafından verildi.
Kepez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü, belediye personelinin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitim programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda; gerçekleştirilen "Kariyer Gelişimi ve Kişisel Gelişim Eğitimleri" programının ikinci oturumu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Eğitimin sabah oturumuna şube müdürleri, öğleden sonraki oturumuna ise şef ve birim sorumluları katıldı. İkinci oturumun ilk konusu olan“Ekip Yönetimi Eğitimi”ni, Afet ve Kriz Yönetimi Uzmanı ve Eğitici Eğitmeni Yücel Binici verdi. Binici, takım içinde aile olabilmenin önemini vurgulayarak, üyelerin süreçlere aktif katılımının sağlanması, başarılarının takdir edilmesi ve bireysel olarak değerli hissettirilmelerinin verimi artırdığına dikkat çekti.
Öte yandan Kepez Belediyesi personeline “Stres Yönetimi” konulu eğitimi de Sosyolog ve Uzman Eğitmen Türkan Metin, verdi. Stresin yaşamın doğal bir parçası olduğunu vurgulayan Metin, yapılan bilimsel çalışmalar ışığında stresin kaynaklarını oranlarla açıkladı. Metin, yaşanılan stresin yüzde 40’ının henüz gerçekleşmemiş, deneyimlenmemiş gelecek kaygılarından kaynaklandığını ifade etti.
Köşe yazılarımda zaman zaman bu hususlara dikkat çekmekteyim.
Bunun da nedeni eğitim hayatımızın her alanında olması gereken bir mesele.
Çalışma hayatında da kendimizi geliştirmek için bu tarz seminerlere ihtiyaç var.
Belediyelerin bu tarz çalışmaları önem arz etmekte.
PASSOLİGİN ANTALYASPOR'A GARAZI MI VAR?KAHRAMAN KÖKTÜRK
DEMOKRASİ SANDIKTAN DEĞİL, MAHKEME KORİDORUNDAN MI ÇIKACAK?ERDOĞAN KAHYA
TUNCAY ÖZMEN'İN GÖREV YERİ NEDEN DEĞİŞTİRİLDİ?SÜLEYMAN EKİN
KURTLAR VADİSİ İLE İZMİR MARŞI ARASINDA SIKIŞMAKTARIK ÇELENK
KÖY ENSTİTÜLERİ TARTIŞMASI: KAPATILMA SÜRECİMUHARREM YELLİCE
VATANDAŞIN CANI ÇOK YANACAK!GÜRSEL KAYA
İSLÂMÎ FORM KAZANAN ŞAMANLIKHALİL ERDEM
KÜRESEL ISINMA, SUSUZLUK VE TÜRKİYEEŞREF URAL
2026 İÇİN ZORUNLU BİR DÖNÜŞÜMHÜSEYİN BARANER
“TENCERE DİBİN KARA!”ALİ İHSAN DİLMEN
ŞİZOFREN ÇİFTLİĞİ VE BİR ARKA PLAN OKUMASIGAZANFER ERYÜKSEL
DURUŞMA AŞAMASIPROF DR SAMİ SELÇUK
MALAZGİRT ZAFERİ VE TARİHİ ALGI ÜZERİNEPROF DR RAMAZAN DEMİR
SAHTE İŞLERİN SORUMLUSU KİM?RAZİYE GÖK AKTAŞ
EFSUNKÂR DEMOKRASİNURİ SEZEN
78 KUŞAĞI BİR ROBİN HOOD KUŞAĞI MIYDI?YALÇIN DUMAN
Bitmeyen sorun…ÖMER YETGİN
GÜVENSİZLİK ÇAĞINDA EKONOMİPROF DR MUSTAFA YILDIRAN
Kaldırım işgalleri meselesiMustafa Yetgin
Bayram tatilleri; kamu ve özel sektör çalışanı arasındaki derin farklarİSA KAVLAK
MUHASEBECİLERİN HAKLI İSYANIKamil Başkonak
CUMHURHİYET’İMİZİN 100 YILINI KUTLARKEN…BİNALİ EFE
Kemer ve temizlik çalışmalarıAdem Vural
SEÇİMEYÜP KOÇAK
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim