Bugün 16 Şubat 2026 Pazartesi
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    7024.31
    %-0.72
  • Dolar
    43.7093
    %-0.05
  • Euro
    51.8363
    %-0.17
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Denizlispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
19 Şubat 2020 Çarşamba 16:23

Denizlispor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Denizlispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

Denizlispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

Denizlispor, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde antrenör Levent Kartop yönetiminde gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Top kapma ve pas yapan yeşil-siyahlı futbolcular, dar alanda gerçekleşen çift kale maç ile antrenmanı noktaladı.

İdmana tedavileri devam eden Tiago Lopes, Zakarya Bergdich ve Ogenyi Onazi fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 897 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim