

DRİFT ATAN SÜRÜCÜYE 140 BİN TL CEZA: ARAÇ VE EHLİYETİNE DE EL KONULDU
Mersin polisi drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüyü yakaladı, 140 bin TL ceza kesti, otomobil ile ehliyetine ise 60 gün süreyle el koydu.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, merkez Mezitli ilçesi sınırlarında otomobille drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücünün peşine düştü. Dirft anından kaydedilen görüntülerden yola çıkarak aracı belirleyen polis sürücü M.E.'yi tespit etti. Sürücü yakalanırken, otomobili ise trafik şubeye çekildi.
Güvenli trafik akışını hiçe sayarak vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan araç sürücüsüne 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili 67/1-D (Drift) maddesi uyarınca 140 bin TL para cezası uygulandı. Otomobil ile sürücünün ehliyetine 60'ar gün süreyle de el konuldu.
Mersin Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can emniyetini tehlikeye atan kural ihlallerine karşı denetimler ve uygulamaların tavizsiz kararlılıkla devam edeceğini bildirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KALEİÇİ'NDE COP31 SEVİNCİ
- ZİRAİ ALANDA ÇIKAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
- BABASININ OTO TAMİR ATÖLYESİNDE USTALIĞI ÖĞRENEN SANAYİDEKİ PRENSES, GELECEĞİN USTALARINI YETİŞTİRİYOR
- AİLESİNİN ’KAÇIRILDI’ İHBARI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ, FİLM SAHNELERİNİ ARATMAYAN OPERASYONLA KURTARILDI
- SIKIŞMIŞ GÖBEK FITIĞI HAYATINI TEHDİT ETTİ, BAĞIRSAĞINDA 40 SANTİMLİK KANGREN OLLUŞTU ORGANLARI İFLASIN EŞİĞİNE GELDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































