

ELEKTRİK TESİSATINDAN ÇIKTIĞI DÜŞÜNÜLEN YANGINDA DEPREMZEDE AİLENİN EVİ ALEVLERE TESLİM OLDU
Hatay'da ilk belirlemelere göre elektrik tesisatından başladığı tahmin edilen yangında Suriyeli depremzede ailenin evi alevlere teslim olarak kullanılmaz hale geldi. Ev sahibi Mecdi Zimo, alevlere teslim olan evinden 7 yaşındaki oğlunu can havliyle kurtardığı söyledi.
Yangın, Antakya ilçesi Hacı Ömer Alpagot Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde bulunan müstakil evde yaşandı. İlk belirlemelere göre, elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangında evden alevler yükseldi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerden önce eve ulaşan ev sahibi Mecdi Zimo, alevlere teslim olan ev içerisinden 7 yaşındaki evladını kurtardı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadan kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında asrın felaketini yaşayan ailenin evi kullanılmaz hale gelirken Zimo'nun eşinin ve 2 evladının kayın validesinde olması olası faciayı önledi.
"Yangının prizden çıktığını düşünüyorum"
Yangın anını anlatan Mecdi Zimo, "Ben gece fırında çalışıyordum, telefonla beni aradılar yangın olduğunu söylediler. Geldiğimde bu odada dumanlar çıkıyordu ve çocuğum bağırdı. Kapıyı açtım, çocuğumu aldım ve çıktık. Ben ve 7 yaşındaki olum evdeydik, eşim ve diğer çocuklar kaynanam da misafirlikteydi. Yangının prizden çıktığını düşünüyorum. Prizde takılı pervane vardı, bizi çarptı bende prizi değiştirdim. Kesin değil bilmiyorum ama prizden çıktığını düşünüyorum. Bütün evimiz herşey yandı. Ateş alevlendiğinde camlar kırılıyordu. Benim için önemli olan çocuktu, çocuğumu aldım ve çıktım" dedi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YOLCU OTOBÜSÜ MAKASLAYAN TIRA ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
- YAYLADAĞI’NDA ARAZİ YANGINI GENİŞ ALANA YAYILMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
- ELEKTRİK TESİSATINDAN ÇIKTIĞI DÜŞÜNÜLEN YANGINDA DEPREMZEDE AİLENİN EVİ ALEVLERE TESLİM OLDU
- HATAY’DA SALÇA ÜRETİCİLERİYLE SEKTÖREL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- TIRLA ÇARPIŞAN KAMYONET HURDAYA DÖNDÜ: 3 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































