

Erdemli Belediyesi’nden Gençlere Spor Desteği
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemek adına sosyal faaliyet alanları oluşturduklarını belirterek, "Vatana ve millete hayırlı evlatların yetişmesi adına her konuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz" dedi.
Tollu, Belediye Spor Merkezi'nde çocuklar için düzenlenen spor eğitimine katıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tollu, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. En önemli vazifelerinden birinin de çocukları kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu kaydeden Tollu, eğitimden sanata, kültürden sağlığa her alanda destekleyici çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Çocukların yetişmesi adına lise ve üniversite hazırlık kursları ile kreş merkezi kurduklarını da belirten Tollu, "Vatana ve millete hayırlı evlatların yetişmesi adına her konuda çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de evlatlarımızın arkasında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OTOYOLDA TEHLİKELİ YÜK TAŞIYAN TIR, JANDARMANIN DİKKATİNDEN KAÇMADI
- DEPREMZEDE VATANDAŞLARA 100 TON KAVUN ÜCRETSİZ DAĞITILDI
- ÖĞRENCİLER ÇEVREYİ TEMİZLEYİP HARÇLIKLARINI GERİ DÖNÜŞÜMDEN ÇIKARIYOR
- KİRALADIĞI ARACIN GPS’SİNİ SÖKÜP ORTADAN KAYBOLDU
- ALT YAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA YAŞANAN TOPRAK KAYMASINDA 1 İŞÇİ ÖLDÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































