

Filenin Akrepleri Mardin Yolcusu
Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Berlin Döner Antalyaspor, 4 maçlık zorlu periyot öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
Oynadığı son 8 maçın 6'sını kazanan Filenin Akrepleri, bu hafta deplasmanda Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor ile karşılaşacak. Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor ile Berlin Döner Antalyaspor arasındaki karşılaşma 25 Ocak Cumartesi günü oynanacak.
Baş Antrenör Gökhan Egeli, bir haftada 2'si deplasmanda 3 maç oynayacaklarını hatırlatarak, "Bu hafta Mardin maçı ile başlayan 4 maçlık bir periyoda giriyoruz. Mardin ile deplasmanda oynuyoruz, dönüşte salı günü Kahramanmaraş Elbistan takımı ile oynayacağız. Hafta sonu tekrar Ankara'da Astor ile karşılaşacağız. Ardından da PTT'yi konuk edeceğiz. 4 maçta seri galibiyetler almayı çok istiyoruz. Bu galibiyetler bizim lig başında koyduğumuz hedefler arasında olmasa da oyuncuların kendi aralarında koyduğu play-off hedefi için çok önemli. Oyuncularımız arasında tam bir aile ortamı oluştu. Bu ortam bizim işimizi kolaylaştırıyor" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜYÜKŞEHİR YARALARI SARMAK İÇİN YANGIN BÖLGESİNDE
- OTLUK YANGININDA 100 DÖNÜM ZARAR GÖRDÜ
- ANTALYA’DA OTLUK ALANDA ÇIKAN YANGIN SERA VE MEZARLIĞA SIÇRADI
- TIR SÜRÜCÜSÜ METRELERCE FREN YAPSA DA 5 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZAYI ÖNLEYEMEDİ, O ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- MÜSİAD ANTALYA ŞUBE BAŞKANI AKGÜL: "KONKORDATO SADECE BORÇLUNUN DEĞİL, TÜM TEDARİK ZİNCİRİNİN MESELESİDİR"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































