

Galatasaray Kafilesi Gaziantep’te
Galatasaray kafilesi yarın oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü maçı için Gaziantep havaalanına indi. Arda Turan, kendisine ikram edilen baklavayı "kilo alırım" diyerek, geri çevirdi.
Galatasaray, yarın oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü maçı için Gaziantep'e geldi. İstanbul ekibi, Gaziantep Havalimanında az sayıda taraftar tarafından karşılandı. Sevgi gösterilerinde bulanan taraftarlar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e çiçek hediye ederken, Arda Turan'a baklava ikram etti. Arda Turan, Galatasaray yazılı baklavayı çok beğendiğini ifade ederken, "Ben bunu yersem kilo alırım" diyerek teklifi reddetti.
Galatasaray kafilesi daha sonra konaklayacağı otele gitmek üzere havaalanından ayrıldı. Galatasaray Gaziantep futbol kulübü ile yarın saat 19.00'da Gaziantep kalyon Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MOTOSİKLET POLİS ARACI İLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI
- ANTALYA’DA TUR OTOBÜSÜ İLE SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 6 YARALI
- ALANYA’DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 YAYA HAYATINI KAYBETTİ
- UYGULAMADAN SİPARİŞ VERDİĞİ MAKARNADAN RAHATSIZLANDI, ADIM ADIM İZ SÜRÜP MERDİVEN ALTI İŞLETMEYİ ORTAYA ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































