




Galatasaray’da Avrupa Mesaisi Devam Etti
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda sahasında Alman ekibi Schalke 04 ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 24 Ekim Çarşamba günü sahasında Alman ekibi Schalke 04 ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda oyunsal formda taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamladı.
Serdar Aziz'in yapılan tetkiklerinde kasık adale grubunda orta derecede zorlanma tespit edildi. Henry Onyekuru, Fernando Reges ve Sofiane Feghouli'nin tedavilerine devam edildi.
Galatasaray, Schalke 04 karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 16.00'da ve ilk 15 dakikası basına açık olarak yapacağı idmanla tamamlayacak. Karşılaşma öncesi Fatih Terim ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı ise saat 15.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Isparta sıfır atık konusunda pilot il seçildi
- Turizmin Başkenti Antalya, Mavi Bayrakta da Türkiye’nin gururu oldu
- ASAT’ta tıbbi jeoloji eğitimi
- Başkan Böcek: "640 kilometrelik kıyı şeridimizde, marina ve turizm teknelerinin mavi bayrak alması için büyük gayret gösteriyoruz"
- Bir kutuyla başladı, iyilik hareketine dönüştü
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim