

Gaziantep Denetimli Serbestlik Memuru Avrupa Üçüncüsü Oldu
Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde memur kadrosunda görev yapan Nail Karadaş, İtalya'nın Bari kentinde düzenlenen Paralimpik Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü oldu. Şampiyonaya katılan Türk sporcular asker selamı vermeyi de ihmal etmedi.
Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde memur kadrosunda görev yapan Nail Karadaş, 31 Ekim 2019 tarihinde İtalya'nın Bari kentinde düzenlenen Paralimpik Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda bronz madalya alarak önemli bir başarıya imza attı.
Türkiye'den 13 erkek, 7 kadın olmak üzere toplam 20 sporcunun daha yer aldığı şampiyonada, kazanılan başarılı sonuçların ardından sporcular Mehmetçiğe olan desteklerini asker selamı vererek gösterdiler.
Şampiyonada üçüncü olarak önemli bir başarıya imza atan Nail Karadaş, büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek kendisine destek olan herkese teşekkür etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- VALİ ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI ZİYARETLERİ
- OTOMOBİL BAHÇE DUVARINA ÇARPTI: O ANLAR KAMERADA
- 15 YAŞINDAKİ MUSTAFA’NIN ÖLÜMÜNDE SANIĞA 18 YILA KADAR HAPİS TALEBİ
- 40 KİLO ET ÇALAN HIRSIZLARDAN "MANGAL YAPTIK" SAVUNMASI
- DEPREMDE YÜZLERCE KİŞİYE MEZAR OLAN VE YENİDEN İNŞA EDİLEN MAHALLEDE ŞÜKÜR NAMAZI KILINDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim




































