

Genç Futbolcular Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Antrenörünü Unutmadı
Muğla U12 Ligi C Grubu ekiplerinden Ortaca Esnafspor, ligin 4. hafta mücadelesinde Beldibispor'u konuk etti.
Geçtiğimiz hafta sonu geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren Dalaman Gençlikspor futbolcusu ve aynı zamanda Ortaca Altınordu Futbol Okulu antrenörü olan 20 yaşındaki Mustafa Uğurcan Sarı, maç öncesinde futbolcuları ve antrenör dostları tarafından anıldı.
Antrenörleri Mustafa Uğurcan Sarı'nın fotoğrafının basılı olduğu formayla sahaya çıkan minik futbolcular, hocalarını asla unutmayacaklarının mesajını verdi.
Ortaca Esnafspor'un Beldibispor'u 8-0 mağlup ettiği karşılaşmada goller Tuğrul Kaan Akkaya(2), Tarık Menengeç(2), Demir Dönmez(2), Mehmet Efe Gün ve Ömer Güçlü'den geldi.
Ortaca Esnafspor antrenörü Nevzat Sönmez aldıkları bu galibiyeti elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden genç antrenörleri Mustafa Uğurcan Sarı'ya armağan ettiklerini belirterek, onu asla unutmayacaklarını dile getirdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTAKYA’DA HAVUZA DÜŞEN İNEĞİ İTFAİYE KURTARDI
- OTOMOBİLİN BAGAJINDAKİ ZULADAN ONLARCA SİLAH PARÇASI ÇIKTI
- SUÇ MAKİNESİ ÇOCUK HIRSIZLAR ÇALDIKLARI AYAKKABILARIN KALİTESİNİ KONTROL EDERKEN KAMERAYA YAKALANDI
- HASTALARIN 300 METRELİK ZORLU YOLUNA İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN RİNG ARAÇLI ÇÖZÜM
- AKDENİZ AÇIKLARINDA BALIKÇI TEKNESİNİ SELAMLAYAN YUNUSLAR GÖRÜNTÜLENDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































