




Halkbank Kupada Sahne Alıyor
Halkbank, AXA Sigorta Kupa Vole C Grubu mücadelesinde yarın Haliliye Belediyespor'u konuk edecek.
Türkiye'de voleybol heyecanı, AXA Sigorta Kupa Voley grup karşılaşmaları ile yeniden başladı. C Grubu'nda yer alan Halkbank, gruptaki ikinci maçında yarın, saat 16.30'da, Başkent Voleybol Salonu'nda, Haliliye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Halkbank'ın, ilk rakibi Yozgat Sorgun Belediyespor'un 7 oyuncusunun COVID-19 testlerinin pozitif çıkmış ve maçları ileri bir tarihe ertelenmişti.
Halkbank Kupa Voley'deki son maçında 2 Eylül Çarşamba saat 13:00'te Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonunda oynanacak müsabaka, TRT Spor 2'den naklen yayınlanacak.
Kupa statüsü
Takımlar, 2019-2020 sezonu 1. etap sıralaması ve 1. Lig yarı final grupları 1 ve 2.'leri; serpantin usulüne göre 4'erli 4 gruba ayrılırlar. Gruptaki takımlar, federasyonca belirlenen illerde tek devreli lig usulü turnuva maçları oynarlar. Grup maçları sonunda, gruplarında 1. ve 2. olan takımlar çeyrek finale yükselecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- PERÇİN: 'SEVDAMIZ ANTALYASPOR' DİYENLERLE YOL YÜRÜMEKTEN BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ.
- ANTALYA’DAKİ RÜŞVET SORUŞTURMASINDA 5 TUTUKLAMA, 9 ADLİ KONTROL KARARI
- ISPARTA’DA VATANDAŞLAR A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NIN ZAFERİNİ DEV EKRANDAN İZLEDİLER
- RIZA PERÇİN: "54 GÜNDE TRANSFER ENGELİNİ KALDIRIP YENİ TRANSFERLERİMİZİ BÜNYEMİZE DAHİL ETTİK"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim