

Kahramanmaraşlı Sporculardan 5 Madalya
Kahramanmaraşlı sporcular, serbest güreş ve paralimpik yüzme branşlarında Avrupa'da Mayıs ayı içinde gerçekleştirilen şampiyonalarda 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya alarak toplam 5 madalyayla döndü.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 16 - 22 Mayıs tarihleri arasında Portekiz'in Maderia Adası'nda düzenlenen ve toplamda 47 ülkeden 380 sporcunun katıldığı Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye adına mücadele eden Büyükşehir sporcularından Sevilay Öztürk, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.
Türkiye'nin toplamda 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazandığı şampiyonada toplamda 4 madalya Kahramanmaraş hanesine yazılmış oldu. Büyükşehir sporcusu Anıl Kılıçsallayan ise 17 - 23 Mayıs tarihlerinde Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te düzenlenen U23 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest stilde 125 kiloda şampiyon oldu. Türkiye Güreş Milli Takımı'nın şampiyonada kazandığı 3 altın madalyadan biri Kahramanmaraş'tan geldi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA HEYELAN EVLERİN DUVARLARINI ÇATLATTI, SERALARA DEV KAYALAR DÜŞTÜ
- EDEBİYAT DÜNYASINI İKİYE BÖLEN TARTIŞMA
- YAĞIŞLI HAVAYLA BİRLİKTE SU DOLAN ÇUKURA DÜŞEN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- İSKENDERUN POLİSİ KAFE VE KIRAATHANELERE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRDİ
- SELE TESLİM OLAN YOLLARDA ARAÇLAR MAHSUR KALDI: YAŞANAN ZOR ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































