

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
Hatay'da iş makinası yüklü ağır tonajlı tır sürücüsünün ışıkta bekleyen otomobile ve karşıdan karşıya geçmek için yolun sağında bekleyen öğrencilere çarpmamak için manevra yaparak refüje çıktığı anlar an be an kameraya yansıdı.
Kaza, Defne ilçesi Güneysöğüt Mahallesi Antakya - Samandağ yolu üzerinde yaşandı. Seyir halinde olan iş makinesi yüklü ağır tonajlı tırın sürücüsü, özel bir kolejin bulunduğu bölgede yaya geçidine geldiği esnada önünde aniden duran otomobile çarpmamak ve yolun sağında karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen öğrencilerin arasına dalmamak için manevra yaptı. Tır, sürücüsünün manevra yapmasıyla orta refüje çıktı ve sürücü hafif yaralandı. Tır sürücüsünün kazayla birlikte yaşanabilecek facianın önüne geçmek için yaptığı manevra ve refüje çıktığı anlarsa saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
"Tır, hızını kontrol edemeyip otomobile çarpmamak için sola kırıp refüje girdi"
Hızlı olan tırın otomobile çarpmamak için sola kırıp refüje çıktığını ifade eden vatandaş İzzet Hacımahmutoğlu, "Trafik akarken ışık kırmızıya döndü. O anda öndeki araç durmak için yavaşladığında arkadan gelen tır, hızını kontrol edemeyip otomobile çarpmamak için sola kırıp refüje girdi. Çok şükür ki herhangi bir yaralanma olmadı. Büyük araçların burada dikkatli olmaları gerekiyor. Burası yaya geçidi olduğu için sürücülerin hız sınırlarına uymaları ve yayalara öncelik vermeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- HATAY’DA ÇOCUK İZLEM MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































