




Kartal Nefes Aldı!
Süper Lig'in 7. haftasında lider Alanyaspor'u konuk eden Beşiktaş, sahasındaki mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrılarak puanını 8'e çıkarırken, şampiyonluk hedefindeki rakipleriyle arasındaki farkını da azalttı.
Süper Lig'in ilk 6 haftasında yalnızca 5 puan toplayan ve bu haftaya 16. sırada giren Beşiktaş, taraftarı önünde karşılaştığı Alanyaspor'u Burak Yılmaz ve Diaby'nin golleriyle 2-0 mağlup ederek puanını 8'e yükseltti ve derin bir nefes aldı. Siyah-beyazlıların şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Fenerbahçe'nin mağlup olduğu, Galatasaray'ın da berabere kaldığı haftada kazanarak hanesine 3 puan yazdıran Beşiktaş, Fenerbahçe'yle aradaki farkı 3'e, Galatasaray'la da 2'ye indirdi. Kartal, lider Alanyaspor'un ise 6 puan gerisinde bulunuyor.
Taraftardan yoğun destek
Geride kalan 6 lig ve 2 Avrupa Ligi maçında alınan sonuçların ardından takıma ve teknik ekibe tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlar, Alanyaspor karşısında takıma büyük destek verirken alınan galibiyette de pay sahibi oldu. Atılan gollerden sonra futbolcuların teknik ekibi de yanlarına alarak takım halinde bütünlük oluşturarak sevinmesi de dikkatlerden kaçmadı. Taraftarların desteği maçın ardından da devam etti. Takımı tribünlere çağıran siyah-beyazlılar, futbolculara üçlü çektirdi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Hava Kirliliği Yüksek Tansiyon Riskini Yüzde 15 Artırıyor
- Tavuğun cesareti dönerciyi şaşkına çevirdi: Yumurtlamak için tavuk dönerciyi seçti
- ASAT zarar gören kollektör hatlarını tamir etti
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim