




Kaşlı güreşçiler derecelerle döndü
U23 ve Büyükler Grekoromen Güreş Antalya İl Birinciliği sona erdi. Kaş Belediye Spor Kulübü güreşçileri, Antalya'da düzenlenen şampiyonadan 7 altın ve 1 bronz madalya ile ilçeye döndü.
14-15 Ocak tarihlerinde Antalya Döşemealtı Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen şampiyona, yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi. Kaş Belediye Spor Güreş Takımı sporcularından Ayşe Yeşildağ, yapılan müsabakalarda U23 Kadınlar kategorisinde 50 kiloda birinci oldu. Hatice Naz Dayı, aynı kategoride 62 kiloda ve Yarengül Karakurum ise 65 kiloda birinci oldu.
Büyükler Kadınlar kategorisinde de bu sıralama değişmedi, sporcular birinci olarak, aynı şekilde kürsüdeki yerlerini aldı. Talha Koray Gümüş ise şampiyonada Büyükler Greko-Romen Stil kategorisinde 78 kiloda il birincisi olurken, Büyükler Serbest Stil 79 kiloda üçüncü sırada yer aldı. Müsabakalarda derece alan sporcular, 28-29 Ocak tarihlerinde Konya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim