

Kayseri Sporu Lösev’e Duyarsız Kalmadı
Kayseri Recep Kırçıl 1.Amatör Küme 7.hafta maçında Kayseri Barogücü futbol takımı ile Kayseri Develispor futbol takımı LÖSEV'e duyarsız kalmadı.
Kayseri Barogücü, Güneşspor ile oynadığı maçta lösemi haftasına farkındalık oluşturmk için sahaya beyaz maskelerle çıkarak tribünden alkış aldı. Lösemi haftasında gösterişten ziyade farkındalık yaratmanın daha önemli olduğunu vurgulayan Barogücü Antrenörü İsmail Okumuş, "O çocukların hepsi kardeşimiz. Bizim çocuklarımız. Hepsi tertemiz pırlanta gibi çocuklar. İbrahim Hocamızın böyle bir fikri vardı uzun zamandır. Bizde uyguladık kendisine teşekkür ederiz. Bugün biz sahaya maskelerle çıkıp bu özel haftaya farkındalık oluşturmak istedik. Kayseri kamuoyunda destekleyen çok olur. Bunu bu şekilde idrak ettik" dedi. Barogücü bu maçta rakibini 3-0 mağlup etti.
Diğer yandan Develispor da, Akkışla Gençlikspor ile oynadığı müsabakaya beyaz maske ile çıkarak Lösemi hastalığına dikkat çekti. Develispor bu maçta rakibini 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A 15 TEMMUZ'DA SUİKAST GİRİŞİMDE BULUNAN FETÖ MENSUBUNUN YAKALANDIĞI EV GÖRÜNTÜLENDİ
- ALANYA'DA ORMAN YANGINI
- OTOYOLDA TEHLİKELİ YÜK TAŞIYAN TIR, JANDARMANIN DİKKATİNDEN KAÇMADI
- KİRALADIĞI ARACIN GPS’SİNİ SÖKÜP ORTADAN KAYBOLDU
- ÖĞRENCİLER ÇEVREYİ TEMİZLEYİP HARÇLIKLARINI GERİ DÖNÜŞÜMDEN ÇIKARIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































