Karakter boyutu :



13 Nisan 2021 Salı 19:03
Konyaspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Konyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında 16 Nisan Cuma günü iç sahada oynayacağı Hes Kablo Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
Konyaspor, Süper Lig'in 35. haftasında 16 Nisan Cuma günü iç sahada oynayacağı Hes Kablo Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
Kayacık Tesisleri/nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Alper Uludağ, Marin Anicic ve Ahmet Çalık katılmadı. Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı antrenmanda, diğer oyuncular koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması ile antrenmana başladı. 7'ye 4 topla oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- EDEBİYAT DÜNYASINI İKİYE BÖLEN TARTIŞMA
- ANTALYA’DA HEYELAN EVLERİN DUVARLARINI ÇATLATTI, SERALARA DEV KAYALAR DÜŞTÜ
- YAĞIŞLI HAVAYLA BİRLİKTE SU DOLAN ÇUKURA DÜŞEN 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- İSKENDERUN POLİSİ KAFE VE KIRAATHANELERE UYGULAMA GERÇEKLEŞTİRDİ
- SELE TESLİM OLAN YOLLARDA ARAÇLAR MAHSUR KALDI: YAŞANAN ZOR ANLAR KAMERADA
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































