

Mamak Potaya İlk Transferlerini Yaptı
Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, kurucu ve skorer gard pozisyonlarında oynayan Tyron Harris ile pivot Chance Comanche'yi renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon başarılı performansı ile göz dolduran Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Bu yıl şampiyonluk hedefi ile kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlılar kurucu ve skorer gard pozisyonlarında oynayan Tyron Harris ve pivot Chance Comanche'yi transfer etti.
"Başarıyı kucaklayan takım olmak istiyoruz"
Mamak Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Murat Dikmen ise başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade ederek, "Sezona iddialı bir takım kurmak adına transfer çalışmalarımızı başlattık. Takıma hangi sporcunun daha fazla katkı vereceği konusunda çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bu disiplini sezon sonuna kadar götürerek, başarıyı kucaklayan takım olmak istiyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KADINLARIN 2 BİN YILLIK GÜÇLÜ İZİ
- MOTOSİKLET POLİS ARACI İLE ÇARPIŞTI: 2 YARALI
- ANTALYA’DA TUR OTOBÜSÜ İLE SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI: 6 YARALI
- ALANYA’DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 YAYA HAYATINI KAYBETTİ
- UYGULAMADAN SİPARİŞ VERDİĞİ MAKARNADAN RAHATSIZLANDI, ADIM ADIM İZ SÜRÜP MERDİVEN ALTI İŞLETMEYİ ORTAYA ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































