Karakter boyutu :



17 Ekim 2018 Çarşamba 11:13
Mavikent'te Dere Yatakları Temizlendi
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde DSİ tarafından Mavikent Mahallesi'nde sel suyu tahliye kanallarında kış mevsimi öncesi ıslah ve temizlik çalışmaları yapıldı.
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde DSİ tarafından Mavikent Mahallesi'nde sel suyu tahliye kanallarında kış mevsimi öncesi ıslah ve temizlik çalışmaları yapıldı.
DSİ tarafından Mavikent Mahallesi Akınca, Akdere ve Yapraklı derelerinde ıslah ve temizlik çalışması yapıldı. Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç, "DSİ 13. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallemizdeki Akdere, Akınca ve Yapraklı derelerinde ıslah ve temizlik çalışması yapıldı. Önümüzde kış mevsimi var. Olası sel ve taşkınlara önlem almak için dere yataklarımızı temizlettik" dedi.
FOTOĞRAFLI
Kaynak: 
Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































