

Mersin Sahilleri, Jetlerin Yarışına Sahne Olacak
3 Kasım tarihlerinde Mersin'de yapılacak.
Bu yıl birçok ilkin yaşanacağı Uluslararası Mersin Narenciye Festivalinde ilk kez Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası düzenlenecek. Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, festival kapsamında 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, Mersin Motosiklet Kulübü tarafından organize edilecek.
Yarışlar, 2 Kasım Cumartesi ve 3 Kasım Pazar günleri gerçekleştirilecek. İlk kez Mersin sahilinde yapılacak şampiyonada sporcular 7 kategoride mücadele edip, Flyboard ile çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirecek. Deniz üzerinde heyecan veren akrobasi hareketleri ile izleyicilere şölen yaşatacak olan Mersin yarışlarına Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden 25 sporcu katılacak. Yarışlar; Pro OPEN, Pro Stock (0-179 bg), Pro Stock (180 bg ve üstü), Kadınlar Kupası, Flyboard ve Drag sınıflarında yapılacak. Festival kapsamında, Türk ve yabancı flaboard kullanıcılarının da katılacağı Uluslararası Mersin Narenciye Festivali Kupası da düzenlenecek.
Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park içerisindeki festival alanında sahil şeridinde oluşturulan özel alanda yarışçılar deniz üzerinde bütün hünerlerini sergilerken, festival alanında da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- VALİ ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI ZİYARETLERİ
- OTOMOBİL BAHÇE DUVARINA ÇARPTI: O ANLAR KAMERADA
- 15 YAŞINDAKİ MUSTAFA’NIN ÖLÜMÜNDE SANIĞA 18 YILA KADAR HAPİS TALEBİ
- 40 KİLO ET ÇALAN HIRSIZLARDAN "MANGAL YAPTIK" SAVUNMASI
- DEPREMDE YÜZLERCE KİŞİYE MEZAR OLAN VE YENİDEN İNŞA EDİLEN MAHALLEDE ŞÜKÜR NAMAZI KILINDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim




































