

MERSİN’DE PLASTİK AMBALAJ DÜKKANINDA UYUŞTURUCU İMALATHANESİ ORTAYA ÇIKARILDI: 100 BİN SENTETİK ECZA HAP ELE GEÇİRİLDİ
Mersin'de polis ekiplerinin bir iş yerine düzenlediği operasyonda, sentetik ecza üretiminde kullanılan makineler ile yaklaşık 100 bin adet dolu sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 50 bin boş kapsül ve yaklaşık 15 kilogram sentetik ecza ham maddesi bulundu.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçu kapsamında yürütülen çalışmada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma gerçekleştirildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde sentetik ecza imalatı yapıldığı belirlendi.
Adli makamlardan alınan arama kararının ardından "Kaplan Plastik ve Ambalaj" isimli iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada sentetik ecza üretiminde kullanılan 2 basma makinesi ve aparatları ele geçirdi.
Aramada ayrıca yaklaşık 100 bin adet dolu sentetik ecza hapı, 50 bin boş sentetik ecza hapı kapsülü ve 15 kilogram sentetik ecza ham maddesi bulundu.
2 şüpheli yakalandı
Operasyon kapsamında H.C.G. (27) ve F.E.D. (26) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantısı bulunduğu değerlendirilen ve firari durumda olan S.B. (38) isimli şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MERSİN’DE PLASTİK AMBALAJ DÜKKANINDA UYUŞTURUCU İMALATHANESİ ORTAYA ÇIKARILDI: 100 BİN SENTETİK ECZA HAP ELE GEÇİRİLDİ
- ADANA’DA AİLE FACİASI: BOŞANDIĞI EŞİNİ VE OĞLUNU SİLAHLA VURUP İNTİHAR ETTİ
- UNESCO PROJESİNİN KAPANIŞI ASPENDOS'TA YAPILDI
- BERKAY BAHAR'IN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ
- KADİR DURSUN, AKRA CAZ FESTİVALİ'NDEKİ GÖREVİNDEN AYRILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































