




Milas’ta Satranç, Aile Ve Çocuk Konferansı
Milas Gençlik Merkezi ve Milas Satranç İlçe Temsilciğinin ortaklaşa düzenlediği, "Satranç Aile ve Çocuk" konulu konferans ilgi gördü.
Milas Gençlik Merkezi ve Milas Satranç İlçe Temsilciğinin ortaklaşa düzenlediği konferansta, Psikolog Işın Akkuş tarafından "Satranç Aile ve Çocuk" konulu seminer gerçekleştirildi.
Milas Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir'in yanı sıra veliler ve öğrenciler katıldı.
Milas Gençlik Merkezi; Gençlik Merkezi'nde faaliyetlere katılan gençlere ve velilere yönelik olarak "Etkin aile, yetkin birey" konferansı düzenlendi.
Toplumun en önemli yapı taşı olan aile kavramına dikkat çekmek, gençler ve ebeveynleri arasında oluşmuş ve oluşabilecek sorunları nasıl çözeriz sorusuna cevap bulmak için gerçekleştirilen konferansta; aynı zamanda satranç müsabakalarına katılan gençlerimiz ve ailelerine yönelikte zaman yönetimi, stres, müsabaka psikolojisi gibi konulara değinildi.
Psikolog Işın Akkuş, konferansa katılan velilere tavsiyelerde bulunduktan sonra konferans dilek ve önerilerin ardından son buldu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne 5 Yıllık Akreditasyon
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim