Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Muratpaşa'nın Turizm Etkinliği

01 Ekim 2022 Cumartesi 09:28
Muratpaşa Belediyesi ASSİM bünyesindeki faaliyetlere dönem dönem takip ediyorum. ASSİM de görevli ve eskiden görev yaptığımız okulumuzdan mezun Kezban Cankurt turizm etkinliği için aradı. Öğrencilerinizle beraber etkinliğe katılır mısınız deyince bizde bir otobüsten fazla öğrencimizle katılım sağladık. Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilerimiz Antalya şehir merkezini belki de ilk defa görüyordu. Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesinde bulunan okulumuz İkram Hizmetleri, Aşçılık ve Pastacılık bölümü öğrencileri otobüsün haricinde şahsi imkanları ile birlikte katılım sağladı. ASSİM de bulunan başka etkinliklere de katılmak istediklerini günün sonunda söylediler.
 
Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı panelde bizim öğrencilerde yerlerini aldı. Kabul etmek gerekir ki ASSİM sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmeye dikkat etmiş. Kendisinin görüştüğümüz zamanlarda öğrencilerime selamlarını ilettiği Türkan Hanım adına kurulan Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Kuk, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, İNKAY eski Başkanı Talat Kanbir ve Devrimci Turizm İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yahyaoğlu konuşmacı olarak yer aldı.
 
Uzun zamandır görüşmediğimiz Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ile ayak üstü sohbet ettik. Panelde sorulan soruları da bizim öğrencilerden gelmesi sektörü merak eden gençlere sahip olmamızdan dolayı ayrıca mutlu oldum. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da öğrencilerimize selamlarını iletirken Antalya merkezde bulunan belediyelerimizin kültürel ve sanatsal faaliyetlerinde yer almak isteriz. Öğrencilerimden bana gelen dönüşler ise oldukça güzel ve verimli bir seminer olduğunu ve bu tarz etkinliklerde yer almak için her zaman hazır oldukları söylediler
Bu yazı toplam 868 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim