Bugün 02 Nisan 2026 Perşembe
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6495.18
    %2.16
  • Dolar
    44.3489
    %0
  • Euro
    51.3612
    %-0.34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REFÜJE ÇARPIP YAN YATAN OTOMOBİLDE BULUNANLARIN BURNU BİLE KANAMADI
02 Nisan 2026 Perşembe 11:23

REFÜJE ÇARPIP YAN YATAN OTOMOBİLDE BULUNANLARIN BURNU BİLE KANAMADI

Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.

Kaza, Orta Mahalle Antalya–Alanya D400 kara yolu üzerindeki Öğretmenevi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 07 BOP 256 plakalı otomobil, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarak yol ortasında durdu. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü ve bir yolcu, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Şans eseri kazayı yara almadan atlatan 2 kişi, olay yerinde büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D400 kara yolunda trafik kısa süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim