

Robinho, Medipol Başakşehir'de İlk Antrenmanına Çıktı
Yeni transfer Serdar Taşçı da akşam antrenmanında yer alacak
Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine Antalya Belek'te yaptığı çalışmalar ile hazırlanan Medipol Başakşehir, kampın ikinci gününde basına açık antrenman gerçekleştirdi.
Medipol Başakşehir'in, Demir Grup Sivasspor'dan renklerine kattığı Robinho turuncu-lacivertli ekiple ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde kamp yaptıkları otelin sahasında çalışmalarını sürdüren turuncu-lacivertli ekip idmana ısınma hareketleri ile başladı. Koşu ile devam eden idman pas çalışmaları ile sürerken, yapılan çift kale maç ile son buldu.
Medipol Başakşehir'de gribal enfeksiyonu bulunan Adebayor takıma akşam saatlerinde dahil olacak ve yarın yapılacak antrenmanda takımla çalışmalara başlayacakken, İstanbul temsilcisiyle dün 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Taşçı'nın da akşam antrenmanında yer alması bekleniyor.
Öte yandan turuncu-lacivertli ekipte hafif ağrıları bulunan Mahmut Tekdemir ise bireysel çalışma gerçekleştirdi.
Medipol Başakşehir'de hazırlıklar akşam saatlerinde basına kapalı yapılacak idman ile sürecek.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Abdullah Avcı'dan detaylar
-İdmandan görüntüler
-Robinho'dan detaylar
-Arda Turan'dan detaylar
-Genel görüntüler
(FOTOĞRAFLI)
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DEPREMDE YIKILAN EVİNİN YERİNE YAPTIĞI AHIRA AŞIRI YAĞIŞTA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
- BULVARDA SÜREKLİ KAZA OLMASINA ESNAF İSYAN ETTİ
- DOKTORDAN HABERSİZ ADINA BİN 327 REÇETE YAZAN ’SAHTE REÇETE’ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ
- KOZMETİK MARKET ZİNCİRİNE DADANAN ANNE, BABA VE KIZ 3 AYLIK SÜREÇTE 1 MİLYON 200 BİN TL’LİK ÜRÜN ÇALDI
- MURATPAŞA’DA İLKBAHAR DÖNEMİ SPOR OKULLARI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































