




Selendi’de Gol Düellosu
Manisa 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Selendi Belediyespor bugün evinde konuk ettiği Salihlispor ile 3-3 berabere kaldı.
Selendi Belediyespor ile Salihlispor, Selendi Üç Eylül stadında karşı karşıya geldi. Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle 3 yedek ile sahaya çıkan ve maça hızlı başlayan Selendi Belediyespor maçın henüz başında 2. dakikada Halil ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Selendi Belediyespor devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Salihlispor baskılı bir oyun ile sahaya çıktı. 50. ve 52. dakikalarda Rahmi ile 2 gol bulan Salihlispor skoru bir anda 2-1'e taşıdı. Selendi Belediyespor seyircisinin de desteği ile oyunda baskısını artırarak 75. ve 80. dakikalarda Erdal ile skoru 3-2'ye taşıdı. Son dakikaları nefes kesen müsabakanın 85. dakikasında ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu ağlara yollayan Gürcan Salihlispor'un beraberlik golünü kaydetti. Karşılaşma 3-3 berabere bitti. Selendi Belediyespor puanını 5'e çıkarırken Salihlispor ise 2 puanda kaldı.
Stat: Selendi Üç Eylül
Hakemler: Halil Çıkrıkçılar xx, İsa Korkmaz xx, Sertaç Erşahin xx,
Selendi Belediyespor: Batuhan xx, Ercan xx, Halil xx, Arif xx, Erdal xxx, Mert xx, Asım xx, Samet xx, Halil Engin xx, Deniz xx, Emre xx.
Salihlispor: Hüseyin xx, Göktuğ xx, Batuhan xx, Oğuzhan xx, Gürcan xx, Koray xx, Mehmet xx, Mahsun xx(Dk 55 Ercan x), Musa xx, Timurhan (dk. 60 Deniz x), Rahmi xxx (dk. 85 Emre?)
Goller: Dk. 2 Arif, Dk. 75 ve 80 Erdal (Selendi Belediyespor), Dk. 50 ve 52 Rahmi, Dk. 85 Gürcan (Salihlispor)
Sarı Kartlar: Halil ve Mert (Selendi Belediyespor), Göktuğ, Oğuzhan ve Koray (Salihlispor)
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim